U13-PIGERNE FORTJENTE VINDERE AF RÆKKE 2

image
John Hansen
17. juni 2018 kl. 20:11
Efter uafgjort 0-0 mod FC Damsø for 2 uger siden var scenen sat til sidste kamp i forårssæsonen mod Fremad Valby, og kravet var klart - kun en sejr talte hvis vi ville rækken.
I dagene op til kampen har spillerne været spændte og en anelse nervøse, så det var nogen spændte, nervøse og kampklare piger der mødte ind til kampen.
Hvis pigerne var spændte og nervøse inden kampen, så var det ikke til at se da først kampen gik igang, udefra set var det kun trænerteamet der var nervøse, for inde på banen tog JB pigerne straks teten fra start af.
Som så ofte før stod vores forsvar bomsolidt og gav absolut intet væk, og Fremad Valby var ikke i nærheden af vores mål.
 I den anden ende bølgede det ene flotte angreb efter det andet frem og det stod efterhånden klart at det kun var et spørgsmål om tid før vi ville få hul på bylden.
Og endelig kom forløsningen, på en flot aflevering bliver Nelly spillet fri foran mål og hun svigter ikke 1-0.
Der gik ikke længe inden det næste mål kom, og en flot afslutning fra Sille bringer os på 2-0, og inden pause fløjtet har Nelly endnu engang scoret og vi kan gå til pause foran 3-0
2. halvleg fortsætter som første med JB som totalt spildominerende og forsvaret holder igen Fremad Valby for at komme frem til nogen chancer.
10. min inde i 2. halvleg kommer vi foran på et fremragende langskud fra Nadia der med en følt inderside lægger bolden over målpigen, og senere i 2. halvleg er det igen Nadia der med sit 2 mål bringer os på 5-0.
I de sidste minutter cementerer Sille sejren med et flot mål til 6-0 og jublen kunne bryde løs fra de mange fremmødte tilskuere.
En flot flot forår kulminerer med en sikker 6-0 sejr og en meget fortjent 1. plads i rækken til pigerne, der i 10 kampe formår at vinde 9 kampe og spille en enkelt uafgjort, og slutter med en imponerende målscore på 37-2
JBs bedste spiller i dag var vores anfører Sophie Amalie, der gik forrest styrede sine tropper og spillede en flot kamp.