image
Christian Andersen Ransfort
26. november 2017 kl. 22:50
2-1 sejr over B93

Lørdag d. 25. november tog U17 hul på VinterBOLD-turneringen - og meget passende skete det på en kold bane dækket af rimfrost.

Vi kommer planmæssigt foran 1-0 på et straffe sat sikkert ind af Emil H, men kort tid efter får B93 udlignet lidt tilfældigt. Resten af halvlegen byder ikke på de helt store chancer, men vi har dog overtaget og går ud til 2. halvleg med en forventning om at sætte tingene på plads.

Der går heller ikke lang tid før Casper opsnapper en løs tilbagelægning, og bringer os foran 2-1, men herefter tog B93 over. Spillet midt på banen er fortsat jævnbyrdigt, men det er B93 der kommer frem til chancerne. Og kun pga. en god indsats i målet af Sigurdur (og lidt held) lykkedes det os at holde dem fra yderligere scoringer.

Vi ender derfor med at vinde en god og jævnbyrdig kamp med 2-1. I næste kamp venter Avarta.

(7) 1-0 Emil H.