John Hansen
03. juni 2018 kl. 11:06

Dagens kamp stod mod FC Damsø, som inden kampen lå midt i rækken.

For vores piger er kravet for at vinde rækken klart, min. 4 point i de sidste 2 kampe.

1. halvleg starter meget jævnbyrdigt og der er ikke nogen af holdene der spiller sig frem til de store chancer og spillet bølger frem og tilbage over midten.

Midt i 1. halvleg får vi tilspillet os et par gode chancer, og med lidt held får vi en af dem omsat til mål. I den anden ende holder vi Damsø fuldstændig fra fadet og de kommer ikke frem til noget der minder om en chance, og første halvleg ender målløs.

På dette tidspunkt er det klart at et mål kan blive afgørende.

2. halvleg minder meget om 1. halvleg, Damsø forsvarer sig godt men har ikke det store fremad og det der kommer tager et velspillende forsvar sig af.

Spillemæssigt har vi et lille overtag uden det dog udmønter sig i de store chancer, udover den ene store chance som vi får med ca. 10 min. igen af 2. halvleg, men som vi desværre ikke får omsat til mål.

Dermed lider vi vores første pointtab i foråret da kampen ender 0-0. Det betyder samtidig at sidste kamp om 14 dage, er en kamp der skal vindes for at vinde rækken, en uafgjort eller et nederlag vil resultere i en 2. plads i rækken, så vi håber på stor opbakning den 16.6 kl. 11.00 når vi tager imod Fremad Valby på hjemmebane.

For JB var forsvaret i dag det bedste, der blev lukket fuldstændig af og Damsø har vel ikke en eneste afslutning inden for målrammen i hele kampen, og specielt Alberte spiller en af sine vel allerbedste kampe og kan fuldt fortjent kalde sig dagens bedste JBer.