image
Christian Andersen Ransfort
07. oktober 2017 kl. 18:29
Mandefolkeindsats af U17-drengene

Det var med en vis bekymring at U17 troppede op i klubhuset søndag ved middagstid. Vi vidste godt at vi ikke havde en målmand til disposition, men at vi kun var 10 var ikke helt efter planen :-(

Sygdom og en "savnet back" gav os en ekstra udfordring. Det lykkedes dog at ringe en ekstra spiller ind og 15 min. før kickoff dukkede vores "savnede back" op. Og da Casper også havde indvilliget i at tage handskerne var vi klar til opgøret mod Husum, som i dagens anledning var flyttet til den nye bane i midten af atletik-banen (V10) grundet for meget vand og mudder på østanlægget.

V10 var også meget våd og tung, men var dog spilbar.

Vi stillede op med Casper på mål, Adam, Sebastian, Dean og Mark i forsvaret. På midtbanen havde vi Jonathan, David, Gustavo og Sigurdur, mens Noel og Emil R startede på toppen.

Allerede efter 3 min. kommer vi på 1-0. Sigurdur erobrer en bold på midtbanen. Emil R bringer den hurtigt frem i banen og lægger en stikning til Noel som af to omgange får den ind over stregen.

Der går dog kun 5 min. før Husum udligner. Resten af 1. halvleg er en velspillet og jævnbyrdig affære, hvor begge hold kunne have taget føringen, men ind ville bolden ikke.

Allerede inden kampen bøvlede Sebastian med en skade, og det var tvivlsomt om han ville være i stand til at spille. 5 min. før pausen kunne han ikke mere, og måtte desværre lade sig skifte ud for resten af kampen.

Uden flere udskiftere tilbage, på en meget regntung bane og med vinden i mod os, kunne vi se frem til en hård 2. halvleg, men omvendt var vi fint med før pausen, så vi troede stadig på vores chance, hvis vi kunne trække lidt tempo ud af kampen.

Der er spillet mindre end 1 minut af 2. halvleg, da vi får en gave. Husums målmand spiller bolden lige ud i fødderne på Noel, der bliver dobbelt målscorer ved at sparke bolden i en flot bue over målmanden på mellemhånd.

Efter et kvarter i 2. halvleg trækker Dean og en Husum-spiller begge et gult kort (lig 10 min. ude) efter lidt skubben. OK - hvis man trænger til et hvil og der ikke er mulighed for udskiftning, så er det jo smart nok at trække et gult til begge hold.

Og kort tid efter kommer vi på 3-1. Emil R erobrer bolden fra Husums venstreback, trækker ind i feltet og afslutter med et tørt hug ved foden af bagerste stolpe. 3-1.

Umiddelbart efter går David dog også i stykker og må gå ud. Og da vi ikke har flere udskiftere, må vi spille resten af kampen (20 min) med en mand i undertal, og der går også kun 5 min. før Husum reducerer til 3-2.

Resten af kampen er et stort pres fra Husums side. Casper hiver et par gode redninger frem og alle drengene fighter det bedste de har lært.

Husum vil sikkert hævde at de på baggrund af det sidste massive pres havde fortjent en udligning, men det var i høj grad vores fortjeneste, at bolden ikke ville ind, og da dommeren efter et par minutters tillægstid fløjter af, kunne drengene fejre en fortjent sejr efter sæsonens foreløbigt bedste kamp.