U13-PIGERNE FORTSÆTTER DEN GODE STIME

image
John Hansen
30. maj 2018 kl. 11:54

Dagens kamp, den 4 sidste i turneringen stod på udebane mod B1908. Inden kampen lå B1908 på 3. pladsen i rækken 6 point efter JBs piger, der med en sejr kunne lægge B1908 bag sig og igen indtage rækkens 1.plads

Traditionelt set har vi det svært mod B1908 som er et ganske udemærket hold, men kravet var klart - vil vi vinde rækken er det kun sejre der tæller fra nu af da Sundby har en markant bedre målscore end os, skulle vi ende a point.
Så det var nogen tændte piger der gjorde klar til kamp.
Fra start af var det tydeligt at vi ville vinde denne kamp, vi spillede med stor omtanke, pressede B1908 over hele banen, og stod rigtig godt i de bageste rækker. Samtidig var vores midtbane outstanding og spillede gang på gang B1908 tynde.
Et kvarter inde i 1. halvleg kommer vi endelig foran 1-0 på mål af Nelly som efter et mønsterangreb bliver spillet alene fri med deres målmand af Sille, og Nelly svigtede ikke.
Hvis 1-0 målet var godt var 2-0 målet endnu bedre, endnu et mønsterangreb ender med at Sille nemt kan lægge bolden forbi deres målmand til Nelly der bare skal trille bolden i et tomt mål til 2-0, et virkeligt flot mål, 2-0 var også stillingen ved halvleg.
Eneste farlige B1908 chance i 1. halvleg var et frispark som Zahra flot fik klaret og viftet over mål.
2. halvleg er lidt mere jævnbyrdig men vi holder stadig B1908 fra de store chancer, en stærk målmand og et stærkt 3 kløver i forsvaret holder på skift B1908 fra nogen åbne chancer.
Med små 10 minutter igen, laver vi endnu et drømmemål, 4-5-6 første gangs afleveringer på højrekanten ender med et indlæg der i første omgang bliver halvklaret, hvorefter Andreja skyder på mål, og hvor bolden ender hos Frederikke på bageste stolpe der bare skal sætte en fod på 3-0, som også bliver kampens resultat.
Med sejren ligger vi nu igen på 1 pladsen i rækken, 7 kampe 7 sejre taler sit tydelige sprog og med 9 point til 3 pladsen og 3 kampe igen må vi sige at det nu kun er 1. pladsen vi kigger efter.
En flot og koncentreret indsats fra alle 11 piger, men hvor Nadia på højrekanten igen og igen splittede B1908 forsvaret i samarbejde med SA, kan hun med stolthed kalde sig JBs bedste i denne kamp.