image
John Hansen
06. oktober 2017 kl. 15:18
Slår topholdet Hekla 5-2

Onsdag d. 17. september var U13-pigerne på besøg hos Hekla, som inden kampen lå på 2. pladsen og kun havde tabt til det suveræne tophold. Sidst vi mødte dem på deres bane tabte vi 3-1, så det var med lidt bange anelser vi mødte op. Hekla pigerne er store og fysisk stærke og JB, vi er noget mindre.

Inden kampen indprentede vi i pigerne at vi var nød til at være helt klar fra kampens start for at have en chance mod et godt hold - og pigerne leverede varen... 1-2-3 og 4-0 kom vi foran inden for det første kvarter, vi spillede Hekla ud af banen og det var først på et straffespark i sidste minut i 1. halvleg de fik reduceret til 4-1. I 2. halvleg spillede vi igen super struktureret, klogt og holdt vores aftaler, og kom på 5-1 inden de fik reduceret til 5-2 inden for de sidste par minutter.

Efter kampen kom Heklas træner over og sagde at det havde han godt nok ikke se komme at vi ville være så gode.

En outstanding præstation af alle pigerne, og vores klart bedste kamp i efteråret