image
John Hansen
15. oktober 2017 kl. 15:05
Taber 2-1 til bundholdet

Dagens modstander Vestia lå inden runden på sidstepladsen med kun 1 point. Med en sejr ville vi som minimum sikre os 3 pladsen i rækken, og i den sidste kamp have muligheden for med en sejr og tage 2. pladsen.

Kampen startede planmæssigt og vi bragte os foran 1-0 allerede i 2. minut. Desværre gik det kun ned at bakke herfra..

Vi leverede desværre en uengageret indsats i kampen, og selvom der var masser og spille for, var der stort set ingen af pigerne der ramte niveau i kampen.

Inden pausen fik Vestia udlignet til 1-1 og midt i 2. halvleg fik de desværre lavet det der skulle vise sig og blive sejrsmålet så vi tabte kampen 1-2.