STORSEJR TIL U13-PIGERNE

image
John Hansen
03. marts 2018 kl. 20:26

I en række der er utrolig tæt og hvor alle slår alle lå vi inden dagens kamp nr. 8 ud af 10 hold og dagens modstander Espergærde lå lige foran os med 1 point mere.

En sejr kunne dog bringe os op på en delt 1. plads i rækken med 4 andre hold.

1. halvleg starter meget lige men snart får vi overtaget og kommer foran både 1-0 og 2-0 i det 10 og 12 minut.

Herfra er der klasseforskel på de to hold. Pigerne har virkelig rykket sig siden jul og spiller nu en rigtig god gang fodbold. Vi er aggressive, spiller flot kombinationsspil, og er begyndt at være skarpe foran mål.

1. halvleg ender 2-0. I anden halvleg fortsætter dominansen og vi ender med at vinde 6-0.

Med sejren rykker vi op på en delt 1. plads a point med Snekkersten som vi møder næste weekend og a point med BSV som vi møder om 14 dage. Så der er et par spændende kampe i vente de kommende uger.