Sejr til U13 pigerne i vinterturneringen

John Hansen
15. januar 2018 kl. 10:37
3-1 over Hornbæk

Første kamp i vinterturneringen i 2018 var på udebane mod Hornbæk.

På et råkoldt stadion skulle pigerne forsøge og hente vinterturneringens første sejr.

Kampen starter meget lige og spillet bølger lidt frem og tilbage uden nogen af holdene har overtaget. Stille og roligt får vi arbejdet os ind i kampen, og begynder og få overtaget.

Hornbæk har nogen store og fysisk stærke piger, men vi holder en god organisation og spiller bolden fornuftigt rundt og holder vores aftaler.

Noget heldigt kommer vi foran midt i første halvleg, hvor det der skulle være en aflevering frem i banen får lov til at løbe helt ned til Hornbæks målpige, der dog taber bolden mellem benene og vi vi kommer således heldigt foran 1-0, en stilling der holder til pausen.

I 2. halvleg holder vi igen godt fast i vores aftaler, og spiller bolden godt rundt og er spilstyrende. Midt i halvlegen kommer vi på 2-0 på et mål der er en tro kopi af 1-0 målet. 5 min. før tid kommer vi på 3-0 på et rigtig godt spillet angreb og en flot afslutning.

Til sidst får Hornbæk reduceret til slutresultatet 3-1.

Det var en rigtig god kamp fra pigerne, og dejligt med vinterturneringens første sejr.