image
John Hansen
29. april 2018 kl. 21:35

Dagens tredje kamp i foråret stod på udebane mod Vestia, et sted vi traditionelt har det svært, og ikke har spillet vores bedste kampe.

Tendensen fortsatte i dagens kamp hvor vi ikke spillede op til vores bedste, men hvor vi i perioder dog spillede ganske pænt.
Man ved aldrig helt hvor man har Vestia, og i dag stillede de med et ganske udemærket hold.
1. halvleg er meget lige, der er ikke rigtig nogen af holdene der får overtaget, og en chancefattig halvleg ender uden mål.
2. halvleg starter som 1. halvleg sluttede uden overtag til nogen af holdene, 5. min inde i halvlegen får vi dog scoret et flot mål til 1-0. Bolden bliver spillet flot ind over til en umarkeret Frederikke der sikkert sender bolden i mål.
Ca. 10 min før tid har vi en næsten tro kopi af det første mål, et flot indlæg igen til en umarkeret Frederikke der endnu engang sikkert sender bolden i målet til 2-0.
Med 5 min. igen får Vestia reduceret, men pigerne holder stand og sikrer sig en 2-1 sejr, i en kamp hvor vi ikke rammer vores niveau.
Vigtigst er dog de 3 point og vi er således stadig ubesejret i pointgivende kampe i 2018. Flot gået piger :-)