Knebent nederlag til U13-pigerne

image
John Hansen
16. december 2017 kl. 13:42
3 kamp i vinterturneringen stod mod Hillerød GI Damer. Efter 2 nederlag skulle vi se om vi kunne få den første sejr i vinterturneringen.
Kampen starter meget lige uden nogen af holdene dominerer og uden nogen af holdene har de store chancer. Desværre laver vi et par fejl i første halvleg der koster 2 mål og vi er således bagud 0-2 ved pausen.
2. halvleg starter JB meget bedre end 1.halvleg, vi dominerer, presser på og har flere gode chancer uden dog og få scoret. Endnu en fejl koster og vi kommer bagud 0-3. Til sidst i kampen lykkedes det endelig og lave et flot mål på et rigtig godt angreb og vi får reduceret til kampens resultat 1-3.
Vi kan igen konstatere at trods en overvægt i afslutninger så er vi ikke skarpe nok foran målet og vi giver for mange nemme mål væk.