FLOT COMEBACK AF U13-PIGERNE

image
John Hansen
17. marts 2018 kl. 13:12

Dagens modstander BSV lå inden dagens kamp blot 3 point efter os, i en utrolig tæt række hvor vi inden dagens kamp indtog 3. pladsen.

Vi har mødt BSV en del gange indendørs i løbet af vinteren, hvor vi har trukket det længste strå, så det var et tændt BSV hold der gæstede JB, og trænerens sidste ord inden kampen var ikke til at tage fejl af “vi kommer for at gi jer en over nakken i dag, vi har vist revanche til gode”.

Et sent afbud fra vores forsvarskrumtap gjorde vi måtte omrokere lidt i forsvaret. BSV kom som lovet blæsende fra start, og kommer hurtigt foran 1-0, det er tydeligt og se at vores forsvar ikke var helt indstillet på de hurtige frontløbere fra BSV.

Vi kommer dog på 1-1, men det går igen stærkt den anden vej, og BSV sidder fuldstændig på kampen, og vi kan slet ikke finde det niveau vi ellers har spillet på de sidste par mdr. 1-2, 1-3 og 1-4 kommer hurtigt efter hinanden, og på sidelinjen står vi med bange anelser…

Stille og roligt kommer vi dog bedre med i kampen og med lidt held får vi reduceret inden pausen, men det lykkedes ikke og vi er bagud 1-4 ved halvleg.

Fra 2. halvlegs start ændres billedet totalt, vi kommer hurtigt på 2-4 og vi sidder på kampen, inden der er gået 10 min af 2. halvleg er får vi reduceret endnu engang til 3-4. Nu kender vi pigerne igen, som fuldstændig har overtaget og sidder på kampen. Vi kæmper, fighter, spiller hinanden, holder godt fast i forsvaret og aftalerne begynder og sidde der hvor de skal, og vi kan fornemme at BSV er ved at gå ned på konditionen.

Og endelig kommer forløsningen…. 3 min. før tid kommer vi fuldt fortjent på 4-4, og med en smule coolness så havde vi også vundet kampen på en af de 2 chancer vi har til sidst.

Kampen ender 4-4 og vi kan se tilbage på en 1. halvleg vi helst vil glemme, men også på en meget meget flot koncentreret indsats i 2. halvleg hvor vi viser høj moral og kommer flot tilbage i kampen, og hvor vi igen fik set det rigtig gode spil pigerne har fundet frem de sidste par måneder.

Med det ene point forbliver vi på 3. pladsen i rækken. Det bliver en spændende sidste runde i næste weekend hvor meget kan ske, da flere af topholdene i rækken stadig mangler og møde hinanden indbyrdes